Turizmciler Yeni Sezonundan Umutlu

Kuşadası Transfer
+

Rusya’daki krizden en az etkilenmesi beklenen destinasyonlardan biri olan Bodrum havalimanı’na artan seferleri beklentileri de artırdı. BODER Başkanı Halil Özyurt, “Bodrum bu yıl genel olarak bir daralma yaşamayacak. Çünkü Bodrum’da her keseye uygun tatil var. bodrum havaalanı Kuşadası transfer hizmetlerinde en ekonomik hizmet Kuşadası transferde…

Bodrum’u alternatif pazarlarda tanıttıklarını belirten Bodrum Otelciler Derneği (BODER) Başkanı Halil Özyurt, “Bizim bölgemizde birinci sırada İngiltere, ikinci sırada ise Hollanda var. Tabi Rusya’daki krizden hafif de olsa etkileniyoruz. Ama diğer bölgelere nazaran çok çok iyiyiz. Çünkü TUI Almanya, bu yıl Bodrum’a koyduğu uçak sayısını ikiye çıkardı. Münih ve Düsseldorf’tan 2 uçak kalkacak. Ayrıca Luftansa, Münih’ten sonra seferlerine Frankfurt’u da ekledi. Bodrum’da koltuk sayısı arttığı için Alman pazarında bu yıl artış olacak” dedi. Bodrum havalimanı Kuşadası transfer için www.transferkusadasi.org web adresinden rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz

“ALTERNATİF PAZARLAR ARIYORUZ”

Turizm ve Yatırım Dergisi’nden Özlem Kasa’nın haberine göre iç pazarda güçlü olduklarını ve yurtdışında yeni pazarlar aradıklarını belirten BODER Başkanı Özyurt, “Bodrum bu yıl genel olarak bir daralma yaşamayacak. Bodrum yerli pazarda en üst düzeyde… Geçen sene her yerde düşüş olmasına rağmen Bodrum artıyla kapattı. Polonya ve Balkan ülkelerinde de genişleme var. Biz BOYTAV ve BODER olarak yurtdışında 27, yurtiçinde ise 2 fuara katıldık. Yeni ve alternatif pazarlar arıyoruz. Moskova’da Bodrum bürosunu açtık ve orada bir yıl boyunca Bodrum’u tanıtacağız. Rusya’da belli bir kesim krizden etkilenmedi” dedi.

“HER KESEYE UYGUN TATİL VAR” BODRUM HAVALİMANI’NDAN KUŞADASI’NA UYGUN TRANSFER

Bodrum’a gelen turistle Antalya’ya gelen turist arasında fark olduğuna işaret eden Özyurt, “Bodrum’a daha yüksek gelirli turist geliyor. Zengin kesim Bodrum’a tekneleriyle geliyorlar.bodruma gelen misafirlerin birçogu Bordom havalimanı Kuşadası transfer için Boss turizm’i seçmektedir Rus yatırımcılar Bodrum’da çok büyük yatırımlar yapıyorlar. Örneğin Yalı Kavak Marina, Mandarin, Kempinski, Amara, Swissotel gibi lüks zincir oteller ciddi yatırımlar yapılıyor. Biz diğer segmentlerden de turist almak istiyoruz. Rusya’da orta gelir grubu krizden etkilendi. Bodrum’da herkes kendi tatilini, kendi zevkini yaşar. Çünkü Bodrum’da her keseye uygun tatil var. Ekonomik olarak hem en alt düzey hem de en üst düzeyde gelire sahip insanlar gelebiliyor. bodrum havaalanı Kuşadası transfer hizmetini Boss Turizm en uygun fiyat garantisi ile vermektedir..

Bir cevap yazın

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the transfers internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *